Joan Cuscó reelegit president de l’Agrícol pels pròxims quatre anys

05/02/2020 - 12:00h

La nova junta prioritza la finalització de la façana modernista i la construcció de l’ascensor

Dijous de la setmana passada el Centre Artístic del Penedès, l’Agrícol, va celebrar dues assembles generals. La primera va ser l’ordinària, que servia per tancar les feines de la junta que ha estat al capdavant de l’entitat les dues darreres legislatures, i la segona va ser una assemblea general extraordinària per elegir la nova junta.

A la primera es va realitzar un repàs dels quatre anys de legislatura amb tots els canvis fets tant en les instal·lacions com en la massa social. Es va destacar que l’any 2018 havien acabat el gruix central d’obres iniciades el 2015 i que la massa social, tot i la crisi i les obres (així com l’envelliment que pateix), havia equilibrat perfectament les altes i les baixes. Així mateix, es va constatar que l’entitat gaudeix d’unes finances completament sanejades i sense cap deute ni préstec i que havia augmentat l’activitat pròpia dels socis (que va des de la gimnàstica de manteniment fins a l’orquestra de cambra passant pels jocs de rol) i els convenis amb altres entitats i fundacions que fan les activitats o tenen la seu social a l’Agrícol. Cal apuntar que les últimes a incorporar-se a aquest sistema són Futura Local, la Societat Coral El Penedès i el Club d’Escacs Vilafranca.

b relació a la segona assemblea, cal dir que la nova junta es va escollir per unanimitat i que es va definir com una junta de traspàs cap a les noves generacions. També cal destacar que per primera vegada hi ha una vicepresidenta dona i que la junta tindrà reptes nous en l’àmbit social i en la finalització dels grans projectes pendents, com les façanes modernistes i l’ascensor.

La nova junta la conformen Joan Cuscó (president), Anna Ruiz (vicepresidenta), Pere Martí (Tresorer), Gerard Santos (Secretari) i Fèlix Giralt, Manel Fernàndez, Jordi Galimany i Eduard Vallès (vocals).

També et pot interessar

Comentaris