L’ANC porta a Vilafranca una obra de teatre sobre l’exili

Esther Güell i Àlvar Mascaró pocs minuts abans de presentar les noves activitats de l’ANC de Vilafranca
05/02/2020 - 10:00h

L’assemblea local també ha organitzat busos per anar a l’acte amb Carles Puigdemont organitzat a Perpinyà el 29 de febrer

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) de Vilafranca ha preparat múltiples activitats per aquest mes de febrer. La primera d’elles és l’obra de teatre titulada El primer Nadal d’exili, que es farà el 14 de febrer a ales 20h al Teatre Cal Bolet, que serà una lectura dramatitzada i espectacle a partir d’un recull de proses i poesies publicades el 1939. L’obra de teatre anirà a càrrec de voluntaris i socis de l’ANC vinculats al món del teatre.

Cal destacar que l’edició de l’obra va anar a càrrec de l’ara president de la Generalitat, Quim Torra. Les entrades seran gratuïtes però hi haurà taquilla inversa i la recaptació anirà directe a la Caixa de la Solidaritat.

Per altra banda des de Vilafranca sortiran quatre autobusos el dissabte 29 de febrer per assistir a l’acte “La República al centre del món”, que es farà a Perpinyà, amb la presència de l’eurodiputat i expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Els busos sortiran a les 7 del matí i tornaran a la tarda amb venda de tiquets a Ca la Madrona, Estanc Solsona, Llibreria l’Odissea, Autocars Vendrell i Forn Mitjans. A més, també es poden comprar a la parada de l’ANC al mercat dels dissabtes de Vilafranca. El preu del tiquet són 20 euros i s’ha de portar dinar i beguda.

A més, des de l’ANC s’ha explicat que aquest dissabte 8 de febrer també enviarà una delegació a donar suport al veïnat que porta setmanes tallant la Meridiana en protesta per la repressió a l’independentisme.La trobada es farà a les 17h a l’aparcament de terra de darrere l’Hospital Comarcal j aque la sortida es farà amb cotxes particulars.

Finalment, l’ANC ha recordat que gratuïtament els dissabtes a la parada del mercat estelades i domassos de balcó amb el lema “Exigim que es respectin els nostres vots”. Des de l’entitat es lamenta que cada cop hi hagi menys estelades pels carrers de la vila i afirmen que, superat el dol pels presos i exiliats volen tornar a potenciar l’estelada com a símbol del seu principal objectiu com a associació: l’independència.

També et pot interessar

Comentaris