Dagoll Dagom porta al Centre de Llorenç una adaptació de “Maremar”

05/02/2020 - 06:00h

En acabar la funció de dissabte es farà un homenatge a Joan Figueras i Josep Rafecas i una tertúlia amb els fundadors de la companyia

Dagoll Dagom aterra aquest dissabte a Llorenç del Penedès per representar a la sala Gran del Centre (20.30h) una adaptació de Maremar en concert dramatitzat, un musical que ha marcat època i que es podrà veure amb tots els actors al complet dalt de l’escenar. La companyia es troba en plena gira de Maremar després d’estar al Poliorama de Barcelona omplint a cada funció de gom a gom la sala barcelonina i fer una gira per diferents ciutats catalanes.

La de dissabte, però, serà una representació especial que conservarà totes les cançons de l’hora i mitja de representació i després d’actuar l’any passat a Lledoners aquesta serà la segona vegada que l’obra es representa en aquest format en concert dramatitzat.

A partir de l’obra “Pèricles, Príncep del Tir” de William Shakespeare i traduïda per Salvador Oliva, l’obra està inspirada en la música i lletres del cantautor Lluís Llach. Val a dir que en acabar la representació es farà un homenatge a Joan Figueras i Josep Rafecas i una tertúlia amb Joan Lluís Bozzo, Anna Rosa Cisquella i Miquel Periel, fundadors de Dagoll Dagom. La gira de la companyia continua diumenge per Alacant.

També et pot interessar

Comentaris