Olèrdola destina 1.800 euros a la subvenció del carnaval

04/02/2020 - 19:00h

El 14 de febrer es farà el concurs de comparses de Sant Miquel; el 29 de febrer la Rua de Moja i l’ 1 de març la de Sant Pere Molanta

Olèrdola acull tres actes destacats que organitzen els grups de carnaval del municipi. El primer serà el divendres 14 de febrer, amb el concurs de Comparses a Sant Miquel d’Olèrdola. Després vindran les rues de Moja, el dissabte 29 de febrer; i de Sant Pere Molanta, l’endemà diumenge 1 de març. 

Des de l’Ajuntament, amb l’ànim de recolzar la feina dels tres grups de carnaval del municipi que organitzen aquests esdeveniments, s’ha aprovat la convocatòria de subvencions pels premis de participació en les rues i el concurs. Aquest suport econòmic se suma a les aportacions que reben pròpiament els grups de carnaval del municipi per a realitzar la seva activitat, així com el recolzament logístic que també obtenen de l’Ajuntament.

La subvenció pels premis de participació preveu concedir 90€ per carrossa participant en les rues i 50 per comparsa, per bé que en el cas del concurs de Sant Miquel la subvenció pot arribar als 100 €. L’Ajuntament ha assenyalat que els organitzadors hauran de vetllar perquè les músiques que acompanyin la comparsa o carrossa no incitin a la violència, al racisme o actituds no respectuoses.

També et pot interessar

Comentaris