El Grup de Teatre de Banyeres presenta a Llorenç ‘Maria Rosa’

02/02/2020 - 12:00h

Un clàssic d’Àngel Guimerà que es podrà veure a la sala gran del Centre aquest diumenge a la tarda

El Grup de Teatre de Banyeres presenta diumenge a les 18:30 l’obra Maria Rosa, d’Àngel Guimerà, versió de Josep M. Benet i Jornet. És la seva versió d’aquest clàssic català, amb direcció de Joan Vallès, actor professional i amb una trajectòria de prestigi com a director en el món amateur. Àngel Guimerà (1845-1924) és l’autor per excel·lència de la Renaixença. L’èxit popular, la vitalitat artística de la seva obra i el reconeixement internacional l’han convertit en una figura essencial de la literatura catalana.

Guimerà va enllestir el 1893 Maria Rosa, la història d’una dona atrapada entre el record del marit mort, l’Andreu, i la irreprimible i corresposta atracció que sent per en Marçal. El desig ardent no impedeix, però, a Maria Rosa ni de sentir-se culpable de trair la memòria del marit, ni de manifestar la seva desconfiança envers en Marçal per la possible implicació d’aquest en la mort de l’Andreu. Com reaccionarà Maria Rosa quan descobreixi l’autèntica personalitat d’en Marçal? Es deixarà arrossegar lliurement per la passió que la devora o, contràriament, es contindrà en nom de la moral i de normes culturals i socials ancestrals?

Les entrades per a la representació es podran adquirir al mateix Centre de Llorenç des de mitja hora abans de la representació.
D’altra banda, continua a bon ritme la venda anticipada d’entrades per a la versió en concert dramatitzat de Maremar de Dagoll Dagom que s’oferirà al Centre el proper dissabte 8 de febrer. Es poden encarregar trucant de 20 a 22h al 607 260 840.

També et pot interessar

Comentaris