El Vendrell obre les inscripcions per a la rua del Carnaval 2020

La rua del Carnaval del Vendrell serà el divendres dia 21 de febrer. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
01/02/2020 - 18:00h

Dilluns hi haurà la reunió informativa per explicar els detalls de l’acte del 21 de febrer

Dilluns, 3 de febrer, a les 20 h, a la Sala d’actes del Centre cívic L’Estació, es durà a terme una reunió informativa per als participants que estiguin interessats ens inscriure’s a la Rua de Carnaval del Vendrell d’aquest any 2020.

PUBLICITAT

S’aprofitarà aquest dia per donar inici a les inscripcions i com a novetat d’enguany l’organització facilitarà a qui s’inscrigui el número de lloc de sortida per al dia de la rua del proper divendres 21 de febrer.

També com a novetat, enguany es donarà prioritat als participants locals i seran ells els primers en la rua.  L’Ajuntament del Vendrell es suma així, amb aquesta iniciativa, al mateix sistema que fan servir les rues de l’Arboç o Cunit, per exemple.

Així les coses, dilluns a les 18.30 hores es podran inscriure els grups locals i a les 19 hores, el grups de fora del municipi.

PUBLICITAT

Aquells grups locals que no realitzin la inscripció de 18.30 h a 19 h hauran de seguir l’ordre que correspongui.

Totes aquelles persones que arribin abans de les 18.30 h (locals) o 19 h (fora del municipi) s’hauran d’esperar fora del Centre cívic L’Estació, de forma ordenada, fins que arribin les persones de l’organització. 

També et pot interessar

Comentaris