L’Agrupació de Raimons fa un balanç molt positiu de les festes d’hivern de Vilafranca

La presentació del nou disc de Xavi Diaz Quartet va omplir el Sam Cafè | Foto Fèlix Miró
31/01/2020 - 16:00h

El col·lectiu que ha organitzat les festes de sant Raimon els dos últims anys deixa a l’aire la seva continuïtat

Les festes de Sant Raimon del 2020 de Vilafranca ja són història. Arriba, doncs, l’hora de fer un primer balanç dels actes que s’han organitzat durant els dos caps de setmana que han durat les festes d’hivern vilafranquines, de les quals per segon any l’Ajuntament va encarregar l’organització a l’Agrupació dels Raimons.

Des de l’entitat, Raimon Bové ha explicat al 3d8 que en línies generals la paraula més utilitzada ha estat èxit en la major part dels actes. Del primer cap de setmana, l’únic punt negatiu va ser el tribut a Bruce Springteen a càrrec de Sergio Gisbert, ja que va acollir unes 300 persones, però l’organització esperava que hi assistiria un nombre molt més alt de públic. A banda d’això, es va penjar el cartell de “complet” al sopar del bitllet, que va aplegar 125 comensals, el màxim de l’aforament permès i una agradable sorpresa a l’hora dels concerts posteriors amb una sorprenent i agradable descoberta amb el grup La Fresca, format per joves penedesencs, que va connectar amb el públic assistent en un ball que va tancar un grup de moda vilafranquí, Gina&The Tonics. La fórmula dels espectacles de bar van funcionar i els concerts de rap, gòspel, havaneres i reggae van comptar amb molta afluència d’un públic molt divers. El mal temps del primer cap de setmana va obligar a suspendre el concurs d’estirar corda, que enguany organitzaven els esplais de la vila. La intenció és fer-lo de nou, però encara no s’ha decidit l’hora ni el dia.

El segon cap de setmana va registrar un ple total en tots els actes. El Tast Raïm-On va esgotar les 80 places en poques hores. El Sam Casino també va registrar ple a la presentació del nou disc de Xavi Díaz Quartet, i el concert sorpresa amb Cesk Freixas va aplegar un centenar de persones en un marc incomparable, el claustre dels Trinitaris. Finalment, el concert d’Hotel Cochambre va triomfar fins al punt que calia fer cua per entrar a Cal Bolet.

També et pot interessar

Comentaris