La millor banda de música negra del país, demà al Pau Casals

Avatar
31/01/2020 - 12:00h

Dissabte s’estrena la nova programació del Temporada, que inclourà 24 espectacles

Dissabte arrenca el Temporada a l’Auditori Pau Casals del Vendrell en el seu horari habitual (20.30h). Després de 30 anys residint a Catalunya, Mónica Green presentarà el seu nou espectacle, Project Soul, una recopilació de temes de soul, blues, i R&B i dels principals èxits de la música negra dels seixanta, setanta i vuitanta que han passat a la història i que formen part de la seva vida. Des dels seus inicis, Mónica Green ha estat present en nombrosos escenaris i mitjans de comunicació internacionals.

De gira per Espanya, quan era membre del grup femení amb més repercussió internacional, El show The Supremes, va conèixer Barcelona, lloc del qual es va enamorar i on viu des de llavors. Aquí va trobar una atracció especial pel nostre país i el va escollir per començar en solitari. El seu primer LP com a solista va veure la llum el 1988 sota el nom de SoulShoes i, posteriorment, va iniciar una llarga trajectòria amb diferents discs publicats. Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe.

PUBLICITAT

Quan encara no ha arrencat la programació, el total d’entrades venudes ja supera les 1.400, i pel que fa als abonaments, se n’han venut 110. Així, la proposta de comprar en pack ha funcionat molt, com també el nou sistema de venda a través del web del Temporada.
Un dels espectacles, Bona gent, protagonitzat pel reconegut Quim Masferrer, ja ha esgotat totes les entrades.

També et pot interessar

Comentaris