1.800 persones passen per la Mostra Artística més innovadora

Avatar
29/01/2020 - 17:00h

La mostra, que es pot visitar fins aquest divendres, ha comptat amb 187 obres en adults i juvenil i 150 obres infantils

Aquest divendres tanca portes la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una exposició d’obres d’art amateur de diferents disciplines, que enguany ha fet un pas definitiu en innovació amb la incorporació d’un variat programa d’activitats paral·leles.

PUBLICITAT

Des de l’organització es valoren de forma molt positiva aquestes propostes annexes a la Mostra que han permès dinamitzar les seves visites i alhora oferir al públic un tast de diferents formes artístiques. Les propostes han inclòs cant coral, música de corda, un espectacle audiovisual amb música electrònica i un mapping, o activitats infantils i juvenils d’expressió artística i pintura amb colors fluorescents.

PUBLICITAT

La regidora de cultura Esther Marmaneu, s’ha mostrat molt satisfeta del balanç de la mostra d’enguany, per la que han passat de moment unes 1.800 persones. “La Mostra d’aquest any ha consolidat una aposta iniciada l’any passat per convertir un esdeveniment que era un clàssic a Santa Margarida i els Monjos, en una proposta moderna i actualitzada que lliga el públic tradicional amb la incorporació de talent jove”. La Mostra està organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i enguany ha comptat amb 187 obres en la categories adults i juvenil i 150 obres infantils, que han estat seleccionades per les escoles del municipi. Pel que fa a les disciplines artístiques destaca l’apartat de pintura, amb 72 obres presentades, seguit del de fotografia, amb 47 obres, dibuix, amb 27, ceràmica amb 21, escultura, amb 15 i il·lustració digital, amb 5.

També et pot interessar

Comentaris