Serveis Mèdics Penedès, nou patrocinador dels Castellers de Vilafranca

Avatar
29/01/2020 - 16:22h

La colla vilafranquina i l’empresa sanitària acorden establir un conveni de col·laboració pels propers 4 anys

asdfasf

Els Castellers de Vilafranca han signat aquest dimecres un acord de col·laboració amb ‘Serveis Mèdics Penedès’ (SMP) per mantenir una col·laboració en els propers 4 anys i teixir més sinergies entre les dues entitats.

PUBLICITAT

Després d’algunes col·laboracions puntuals al llarg dels darrers quatre anys, ‘Serveis Mèdics Penedès’ aposta ara pels Verds per reforçar la relació. En la signatura del conveni, el president dels Verds, Joan Badell i el gerent de SMP, Josep Pañella, han destacat la importància d’aquest acord.

SMP és l’empresa que va instal·lar ara fa un parell d’anys el desfibril·lador a Cal Figarot, la seu social dels Castellers de Vilafranca. Amb aquest conveni, a part d’una aportació econòmica anual a la colla, Cal Figarot es consolida com un espai cardioprotegit i Serveis Mèdics Penedès es compromet a fer el manteniment del DEA instal·lat en el centre neuràlgic dels Verds.

PUBLICITAT

D’aquesta manera, SMP passa a ser un dels patrocinadors que donen suport als Castellers de Vilafranca. Amb aquest ja són 13 els nous patrocinadors que la colla penedesenca ha incorporat en els darrers quatre anys.

També et pot interessar

Comentaris