L’Arboç publica les bases de la rua del Carnaval 2020

Avatar
28/01/2020 - 21:00h

La participació per rebre subvenció es limitarà a una trentena de carrosses i 3 comparses

L’Ajuntament de l’Arboç ha publicat les bases de participació per optar a les subvencions a la rua de carnaval de l’Arboç per aquest 2020.

La rua serà el diumenge 23 de febrer a les 12h del migdia. S’estableix un nombre limitat de 30 carrosses i 3 comparses per percebre les subvencions que s’otorgaran per rigurós ordre d’inscripció.

El període d’inscripció serà del 4 al 18 de febrer (ambdós inclosos) a les 14 hores, tant per seu electrònica com presencial, o fins a esgotar les places disponibles per poder optar a la subvenció.

Cal formalitzar la inscripció de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de l’Arboç en cas de persones físiques o jurídiques, segons el que estableix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú en les administracions públiques.

PUBLICITAT

Les primeres 30 carrosses i 3 comparses inscrites prèviament i autoritzades a participar, i que compleixin els requisits establerts a les condicions de participació, tindran dret a percebre la subvenció de 135€ la carrossa i 75€ les comparses.

La resta de participants podran desfilar a la rua, però no tindran dret a percebre la subvenció.

Podeu descarregar les bases de participació en aquest enllaç.

També et pot interessar

Comentaris