El Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell celebra el 65è aniversari

Presentació de l’inici del 65è aniversari del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
28/01/2020 - 17:42h

L’entitat convoca un concurs per escollir una nova imatge identificativa

El Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell ha presentat els actes que ha programat per celebrar el 65è aniversari de la seva fundació i que han donat a conèixer el seu president actual, Jan Figueras; la tresorera, Cristina Miró; el director, Jordi Solé, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, Sílvia Vaquero.

Per començar la celebració, l’entitat ha convocat un concurs de disseny de la nova imatge de l’entitat, les bases del qual es poden consultar al seu bloc https://cororfeoelvendrell.blogspot.com/2020/01/blog-post_24.html.

Durant tot l’any estan programades diferents activitats per a l’efemèride. A part de les que ja es fan habitualment a càrrec de l’entitat, durant la presentació celebrada a la sala de plens de l’Ajuntament del Vendrell es van destacar: un concert de Santa Eulàlia a Banyeres del Penedès, aquest proper mes de febrer; una trobada de corals membres de la Federació Catalana d’Entitats Corals de la zona Penedès-Anoia-Garraf-Baixa Segarra, a l’abril; i un concert a Borriana (Castelló) en el marc de les festes de Les Creus de Maig d’aquesta població.

Recordem que va ser en una carretera de Borriana on es van trobar els gegants del Vendrell després de la seva desaparició el passat mes d’octubre. I també hi ha previst fer altres actuacions per la zona de València.

PUBLICITAT

Finalment, val a dir que el concert del 65è aniversari del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell serà el 26 de juliol, dins dels actes de la festa major. Per a aquesta ocasió, el compositor vendrellenc Albert Solé, que alhora és membre de la coral, ha escrit una obra musical Stabat Mater.

També et pot interessar

Comentaris