El Teatre Casal acull el musical “Una Altra Estrena”

23/01/2020 - 16:00h

L’espectacle fa un repàs als musicals més coneguts de Broadway amb la veu de joves promeses

Aquest dissabte 25 de gener fa parada al Teatre Casal “Una Altra Estrena”, un viatge pels musicals més coneguts de Broadway amb una proposta escènica moderna i innovadora, on cada funció serà única i irrepetible, ja que el públic serà el gran protagonista i tindrà el poder de decisió de com ha de seguir l’espectacle. Si vol sentir una cançó clàssica com Anything goes o prefereix un número modern i amb molta dansa com podria ser Be Italian (del musical Nine).

Es tracta d’un espectacle, dirigit per l’actriu Clara Soler i revisat per Dani Anglès, que gaudirà de les veus de joves promeses del teatre musical actual, acompanyades només per piano. Actors, actrius i músics que han participat en sèries de televisió tan conegudes com Sagrada Família o Oh Happy Day (TV3), o en musicals com Aloma de Dagoll Dagom,

L’espectacle és produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i  farà funcions per tots els Ateneus que formen part de la Xarxa de Teatres d’ Ateneus de Catalunya. Aquest musical es va estrenar a l’octubre de 2019 i acabarà al juny del 2020 amb un total de 25 funcions per tot el territori català.

CLARA SOLÉ

L’any 2010 va rebre un premi Ovidi per l’obra Hairspray fent de Traicy Turmblad. Ha cursat tres anys de Planter a l’escola Eòlia i culmina la seva formació a l’escola AULES amb el Recorregut de Formació Professional on ha pogut treballar amb directors com Elen Fortuny, Joan Vàzquez, Roger Julià i David Pintó. Sempre ha combinat estudis teatrals amb estudis musicals. Titulada en Grau Mig de Solfeig a l’escola Musicant.

Debuta professionalment amb l’espectacle del Musical Més Petit i la Pedrera Un cau de mil secrets. L’any 2016 estrena El Despertar de la Primavera al Teatre Gaudí i l’any 2018 al Teatre Victòria. Aquell mateix any al Teatre Maldà participa amb la segona part de la Trilogia de l’Amor d’Alícia Serrat a Tot el que no ens vam dir i al musical Fun Home al Teatre Condal, espectacle que va iniciar el projecte d’Onyric.

També va participar a la Nit de Musicals 2017 dins el bloc d’Inèdits, al musical Carousel dins el Festival Grec 2018, ha col·laborat amb l’espectacle Octubre d’A Grup Vocal, i al musical Per si no ens tronem a veure. Actualment se la pot veure a Broadway Babies un concert dirigit per David Pintó i Oscar Peñarroya produït per Caixa Fòrum.

FERRAN ENFEDAQUE

Ferran Enfedaque, estudiant de 3r del Recorregut de Formació Professional a l’escola AULES. Va cursar fins a 5è de Grau Mig especialitzat en piano al CMMB. Va interpretar el paper de Billy Nolan a Carrie El Musical, al Teatre Gaudí de Barcelona i el paper de Néstor a Una habitació buida, al Teatre Eòlia de Barcelona i al Teatre Maldà la Temporada 2019-20.

LAURA FONT

Té 20 anys. Des de petita rep estudis musicals a l’escola de música Josep Carbó on imparteix classes de trompeta i violí. Als 18 anys inicia el Recorregut de Formació Professional a l’escola AULES de Barcelona. Participa com a cor al concert Una nit a Broadway amb Andrew Lloyd Webber i l’OBC a l’Auditori de Barcelona l’any 2017. Al 2018 forma part del musical Un cau de mil secrets a la Pedrera interpretant el paper de Vicky.

CARLES ALARCÓN

Graduat en el Recorregut de Formació Professional per l’escola AULES. Professionalment ha format part del musical Bed & Breakfast al Teatre Gaudí i de Tot el que no ens vam dir al Teatre Maldà. Ha format part del cor en espectacles com Carousel en concert Nit de Musicals al Teatre Grec. També ha aparegut en un paper episòdic a la sèrie Com si fos ahir (TV3)També ha estat membre del grup vocal Jarks, finalista a la tercera edició del programa Oh Happy Day (TV3).

MARIA CODONY

Maria Codony als 10 anys participa al musical Aloma de Dagoll Dagom, al Teatre Nacional de Catalunya. El mateix any apareix a un capítol de la sèrie Sagrada Família de TV3. Als 18 anys inicia el Recorregut de Formació Professional a l’escola AULES on actualment està cursant l’últim curs. L’any 2018 participa al musical Un cau de mil secrets a la Pedrera.

ALEXANDRE ARS

Nascut a Guissona. Participa al musical Carrie El Musical al Teatre Gaudí com a Swing. Posteriorment, s’incorpora com a swing a l’espectacle Broadway A Capella al Teatre Condal i de gira. Ha treballat a l’Hotel Kruëger del Tibidabo com a actor de terror i maquillador. Grava amb el cor “A Grup Vocal” diversos programes de televisió com Tu Cara Me Suena Operación Triunfo 2018. Forma part del cor en els concerts Amor x Amor al Teatre Victòria. Va formar part del repartiment de Rent El Musical al Teatre Onyric Condal de Barcelona al 2019.

CLARA GIRALT

Nascuda a Vilanova i la Geltrú, es va iniciar al món del teatre als 8 anys a Tracart: Aula d’Activitats Teatrals. Posteriorment també s’ha format en cant i danses com ballet, flamenc i danses urbanes. Als 18 anys decideix formar-se professionalment a l’escola AULES en teatre musical. Ha format part de l’espectacle musical familiar Acústic 5 a l’Illa del Tresor, al Teatreneu de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris