ERC creu que el govern d’Olèrdola fa la reforma de l’Ajuntament “com si només fos casa seva”

Imatge d’arxiu d’un dels plens d’Olèrdola
23/01/2020 - 10:07h

La regidora Fina Mascaró valora que, especialment l’alcalde, “estan convençuts que l’Ajuntament és la seva parcel.la i que la resta no pintem res”

En una entrevista a l’emissora municipal Canal 20-Ràdio Olèrdola, la regidora portaveu del grup d’ERC, Fina Mascaró, ha criticat al  govern municipal per com afronta la reforma de l’edifici de l’Ajuntament. Mascaró ha fet una felicitació pública per “com s’han deixat les instal·lacions”  i s’han distribuït els espais de treball i d’atenció al públic  al Centre Cívic La Xarxa de Moja, l’equipament que acull els serveis municipals de l’Ajuntament mentre durin les obres de reforma de l’edifici consistorial. Però ha lamentat que el govern municipal no demani opinió ni informi dels continguts de la reforma de la seu de l’ajuntament, tal i com entenien que així s’havien compromès després d’haver anunciat que es crearia una comissió informativa per a tractar la qüestió amb tots els grups municipals. Mascaró explicava que aquesta comissió no s’ha reunit mai i valorava que el govern actua com si l’Ajuntament només “fos casa seva i no la casa de tots”.

Mascaró també ha lamentat que els grups de l’oposició només disposessin d’un espai d’opinió cada dos mesos en el butlletí municipal “Olèrdola Informació”, limitat a 2.000 caràcters o 300 paraules.

Com a exemple del tarannà de l’Alcalde, Mascaró s’ha referit a unes manifestacions públiques de Lucas Ramírez en una tertúlia a la ràdio amb altres alcaldes al programa “Penedès en Xarxa”, segons les quals no tractava els pressupostos amb l’oposició perquè no ho necessitava. Per la portaveu d’ERC, el govern actua convençut que l’Ajuntament “és la seva parcel.la i que la resta no pintem res”, oblidant que 5 dels 11 regidors del consistori no són del seu grup.

Durant l’entrevista, Mascaró ha confirmat que han presentat pel proper ple municipal una moció de rebuig a la inhabilitació del president de la Generalitat i a favor de la presa de possessió com a europarlamentari d’Oriol Junqueras. La portaveu d’ERC també anunciava que tots els grups municipals havien començat a treballar en la commemoració al municipi del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

També et pot interessar

Comentaris