Vilafranca, en contra la resolució de la JEC i el TS sobre Torra i Junqueras

Judit Benages
22/01/2020 - 17:27h

La moció, consensuada entre JxV, ERC, CUP i VeC, va ser aprovada per aquests grups, Ciutadans va votar en contra i el PSC no va votar

El ple de Vilafranca de dimarts al vespre portava només una moció, consensuada entre Junts per Vilafranca, ERC, CUP i Vilafranca en Comú, que rebutjava la resolució de la Junta Electoral Central i del Tribunal Suprem per la inhabilitació del president Quim Torra i la negativa de la condició d’eurodiputat d’Oriol Junqueras.

El text es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups que la presentaven i només va tenir un vot en contra, concretament el regidor de Ciutadans Eladio García, que va dir que “ningú està perseguit per ser independentista sinó per saltar-se la llei”.

L’alcalde, Pere Regull, va ser molt contundent afirmant que les dues resolucions eren “una aberració i dues barbaritats jurídiques”.

Per la seva banda el socialista Francisco Romero va anunciar que, com acostumen a fer amb aquests temes, no votaven perquè la moció parlava d’altres temes com ara la sentència del procés i la independència de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris