Diversos talls de circulació pel Gloria al Vendrell

Una imatge del litoral vendrellenc aquest dimecres a primera hora del matí. (Foto: Policia Local del Vendrell)
22/01/2020 - 11:35h

Aquesta nit i matinada han saltat diverses tapes de clavegueram per l’aigua

El fort onatge marítim i la pluja intensa caiguda les darreres hores ha provocat, durant la nit i matinada passades, el tall a la circulació viària a diversos indrets del municipi del Vendrell.

La Policia Local va començar a darrera hora d’aquest dimarts a fer patrulles per a controls preventius per les zones inundables. Segons ha informat l’Ajuntament del Vendrell, a les 22h hi havia tallat el pont d’accés de l’Avinguda Sant Joan de Déu (a la zona Sanatori) cap el Romaní, l’avinguda Sanatori des de el càmping Vendrell fins a l’avinguda Palfuriana, la mateixa avinguda Palfuriana en la seva confluència amb la carretera de Sant Salvador fins l’avinguda Diagonal, l’avinguda Brisamar, el carrer Greco, el pont del carrer Federic Chueca, la Cala Berenguer i el tram de la riera de la Bisbal d’accés al barri del Puig.

També va ser destacable la presència d’un vehicle mig inundat al pont dels Masos, a les 22.10h. Es tractava d’un turisme sense assegurança ni ITV en vigor, el qual tenia les portes obertes i les claus al pany. La patrulla policial va tallar la circulació i va tancar les portes del vehicle que li arribava l’aigua per sobre del capó.

Al cap d’unes dues hores, la policia va poder parlar amb el propietari del cotxe, que no podia circular per haver quedat avariat i, a més, la zona estava molt bruta i tallada al trànsit. El propietari va ser denunciat per la manca d’assegurança i no haver passat l’ITV del vehicle.

Una altra de les incidències remarcables ha estat la manca de tapes de clavegueram a diversos indrets, com les avingudes Baix Penedès i Generalitat, per haver saltat per la força de l’aigua.

A la mitjanit es va poder reobrir al trànsit la carretera de Sant Salvador, l’avinguda Palfuriana i el Passeig Marítim fins a la Cala Berenguer.

També segons informacions de la Policia Local del Vendrell, cap a les 3.30h hi havia els carrers La Barca i Mar Blava negats d’aigua, no es podia accedir al Passeig Marítim per aquests carrers i la zona del Passeig de Calafell estava tallada.

I a les 3.55h va avisar un veí de l’avinguda Baix Penedès a la cruïlla amb l’avinguda Camp d’Esports perquè havia caigut un dels arbres del parc que hi ha al lloc i travessava totalment la via. La caiguda de l’arbre va destrossar el semàfon del pas de vianants que hi ha a l’indret i ha obligat a intervenir els Bombers de la Generalitat.

Finalment pel que fa al municipi del Vendrell, a les 5.15h ha estat localitzat per una patrulla policial un petit despreniment d’un mur de pedra seca i morter al carrer de Les Basses, Km. 2 de la carretera TP-2044.

Sense llum a Cunit

D’altra banda, l’Ajuntament de Cunit informa que el barri de la Baronia de continua sense llum des d’aquest dimarts a primera hora del matí. Segons consta a l’Ajuntament, s’han registrat dues incidències: una és la caiguda d’un arbre damunt del cablejat elèctric al Passeig Garbí i una segona en la qual està treballant la companyia elèctrica.

El servei de jardineria municipal ja ha retirat l’arbre i la Policia Local de Cunit ha tallat el carrer com a mesura de seguretat.

L’Ajuntament de Cunit continua en contacte amb la companyia elèctrica Endesa per tal de fer el seguiment de la situació en aquest barri vivendes i en altres punts i, segons un avís d’aquest migdia (14h), es preveu que la incidència quedi reparada aquest dimecres a la tarda.

El barri de la Baronia de Cunit té més de 250 vivendes.

Per a reclamacions, Endesa facilita el número de telèfon d’avaries, que és el 800 760 706.

També et pot interessar

Comentaris