La Policia Local de Vilafranca rep una trentena de requeriments durant la nit pel temporal

Judit Benages
21/01/2020 - 10:01h

Bàsicament s’han produït despreniments de façanes i caiguda d’arbres, uralites, tanques i senyals a la via pública

La Policia Local de Vilafranca ha rebut durant la tarda/vespre i nit d’aquest dilluns una trentena de requeriments pel temporal de pluja i vent que està passant per Catalunya.

PUBLICITAT

Bàsicament els requeriments han estat per uralites, fustes, senyals de trànsit, tanques i planxes metàl·liques que han caigut a la via pública i s’han hagut d’apartar.

A més, la Policia també ha rebut trucades per tanques metàl·liques i branques d’arbres que han caigut damunt tres vehicles que estaven estacionats i on només s’han produït danys materials.

PUBLICITAT

Finalment, com a més destacat, cal apuntar que hi ha hagut el despreniment de cinc façanes de diversos immobles i en alguns d’ells ha calgut l’ajuda dels Bombers per solucionar la situació. En una de les intervencions ha estat necessària la presència del SEM ja que hi havia una persona amb un atac d’angoixa.

Vilafranca està aquest dimarts en fase d’alerta del pla #VENTCAT (alerta taronja) i s’ha activat també l’alerta en el pla #INUNCAT (alerta groga). Per aquest motiu des de l’Ajuntament s’informa que es mantenen les restriccions d’activitats en instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, que continuen suspeses fins a nou avís.

Si tens fotografies del temporal envia’ns-les al correu redaccio@el3devuit.cat i sortiran publicades a la nostra web i a l’edició en paper d’aquest divendres

També et pot interessar

Comentaris