Més seguretat als accessos a Sant Pere Molanta des de la carretera d’Olivella

20/01/2020 - 16:54h

Un estudi de la Diputació proposa reduir la velocitat a l’encreuament del cementiri i fer una rotonda en l’accés al poble

El tram inicial de la carretera BV-2111, que connecta la n-340 des de Sant Pere Molanta fins a Sant Pere de Ribes, passant per  Olivella, ha estat objecte d’un estudi per a millorar-ne les condicions de seguretat i garantir en algun dels seus punts que el creuament de la via es pugui fer amb el mínim de riscos possibles per a vianants .

La Diputació és l’administració de qui depèn la carretera i l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha exposat que l’estudi s’ha centrat  en l’Avinguda de l’Arboçar, que és la recta que travessa els accessos a Sant Pere Molanta i arriba fins a Cal Sadurní, fins al sector dels barris de Rectoria i Can Torres. L’alcalde resumia que una de les mesures proposades és la de construir una rotonda convencional que enllaci amb l’entrada del poble, eliminant la semi rotonda ara existent que connecta amb l’entrada dels carrers Font-Tallada  i Font del Cuscó.

La nova rotonda es proposa construir 100 metres abans de l’actual emplaçament de la semi rotonda. L’altra actuació proposada és l’aplicació de mesures per a reduir la velocitat en l’encreuament cap al cementiri.

Ara, Ajuntament i Diputació seguiran mantenint converses per a concretar l’estudi i materialitzar les actuacions.

L’alcalde precisava que les mesures proposades buscaven garantir una major seguretat dels vianants, però sense perdre la prioritat dels vehicles.

També et pot interessar

Comentaris