Torna el BarnaSants al Penedès

20/01/2020 - 12:02h

Vilafranca del Penedès, Gelida, Subirats i Sant Llorenç d’Hortons tornaran a acollir un concert del festival de música d’autor

Un any més torna el Festival BarnaSants al Penedès, un festival de cançó que segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació.

Durant l’acte de presentació, celebrat dijous passat a Gelida es va anunciar que els municipis de Vilafranca del Penedès, Gelida, Subirats i Sant Llorenç d’Hortons acolliran novament alguns dels concerts d’aquest festival, que enguany celebra la seva XXV edició, agrupant grans noms de la cançó, de totes les generacions amb propostes especials i homenatges.

Bona salut

La presentació de l’acte va estar conduïda per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gelida, Montse Rovira, i va comptar amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ricard Rafecas; amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Subirats, Lluïsa Sueiro; amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons, Jaume Julibert i amb el director del festival, Pere Camps.
Lluny de rendir-se, de decaure o de rebaixar les expectatives, Barnasants arriba als seus 25 anys d’història amb bona salut i amb energia renovada, i sobretot amb una llarga llista d’artistes i grups fidels al projecte i agrupats en el reconeixement, i amb complicitats sòlides amb entitats, institucions i administracions territorials que li donen suport. Concerts especials, nous treballs, programació internacional i d’artistes de diverses comunitats autònomes seran testimonis i protagonistes de més de 125 concerts arreu del país. La presència del festival en tots els territoris dels Països Catalans es consolida amb un cartell potent amb la presència del Penedès que es consolida com a seu del Festival per 6è any consecutiu.

El calendari

El divendres 14 de febrer arrencara la primera de les cinc actuacions amb un concert a càrrec de Nico Roig, a les 20.30 h, a l’Auditori de Vilafranca. Per altra banda, el divendres 27 de març també a Vilafranca serà el torne de l’espectacle Ovidi25 (Ovidi Montllor 1995-2020), mai no se’n va, sempre és qui torna, a les 20.30 h, a l’Auditori de Vilafranca. Una proposta que arriba de la mà de David Caño, David Fernández, Borja Penalba i Mireia Vives.

A Gelida, el diumenge 1 de març, arribarà l’actuació de Toti Soler i Gemma Humet amb l’espectacle Petita Festa. A les 19.00 h a la Sala d’Actes del Centre Cultural. A Subirats tindrà lloc el concert d’Enric Hernàez, el dia 13 de març, a les 20h, al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

I, finalment, Sant Llorenç d’Hortons, acollirà, el dissabte 4 d’abril a Montse Castellà, a les 22h, a La Sala.

També et pot interessar

Comentaris