El Casal de Vilafranca convoca la VII edició del Premi Rosa Florido

18/01/2020 - 10:00h

El certamen està destinat a grups amateurs i escoles de teatre que tinguin una obra de creació pròpia

El premi Rosa Florido va néixer al 2012 amb la voluntat de fomentar la creació literària i teatral, i ho feia sota el nom de Rosa Florido, una de les impulsores de l’escola de teatre del Casal EFIT. Al 2018 la proposta es va transformar i ara es focalitza en obres teatrals inèdites i de creació pròpia de grups amateurs de teatre i escoles de teatre, del nostre país.

El Casal de Vilafranca, de forma conjunta amb la Coordinadora GATAP i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya son les entitats coordinadores del premi, que permetrà a la formació teatral guanyadora obtenir 500€ i la possibilitat de representar l’obra al Casal Societat La Principal en el marc del Festival “Escena Penedès” de l’1 al 4 d’octubre de 2020.

Fins el 29 de març, queda obert el període d’inscripció per a totes aquelles formacions interessades, a través de la pàgina web oficial de l’entitat: www.casal.org (o a través de l’enllaç http://www.casal.org/premirosaflorido/). L’any passat, s’hi van presentar un total de vuit companyies, essent Entre llençols, de la companyia Entrellaçats de Reus, la proposta guanyadora.

També et pot interessar

Comentaris