Avui es presenta a l’Odissea la novel·la ‘Un puzzle de amor’

17/01/2020 - 12:00h

L’obra l’ha escrit el ‘bookstagramer’ Julio Marín García i narra la història d’amor entre dos nois

Avui visita Vilafranca el jove escriptor i bookstagramer Julio Marín García. Serà a la llibreria l’Odissea, a les 20h, on presentarà el seu nou llibre, Un puzzle de amor, acompanyat de la vilafranquina Conchi Hito, escriptora i professora de l’Institut Milà i Fontanals.

La nova obra de Julio Marín, que és la tercera en menys de tres anys, és una història molt personal sobre la difícil relació d’amor entre dos nois, el Raúl i l’Ismael, narrada amb un llenguatge fresc i molt actual i amb uns personatges que els joves d’avui en dia sentiran molt propers. Però Un puzzle de amor va molt més enllà de la relació de l’Ismael i el Raúl. Julio Marín ha escrit un història molt universal sobre l’amor i l’odi, sobre el poder dels violents davant el respecte cap a l’altre, per molt diferent que sigui, i sobre el respecte d’estimar qui es vulgui per sobre de tot.
Julio Marín García té 26 anys, va néixer a Archena (Múrcia) i actualment viu a Fuenlabrada. Estudia Comunicació Audiovisual i l’abril de 2018 va publicar Los 3 suicidios de Marcos Ruiz amb l’editorial SoldeSol. Després de l’èxit d’aquest psicothriller, ha reeditat la que va ser la seva primera novel·la, Los susurros del Caracol, que esdevindrà una saga de gènere fantàstic. La seva tercera obra, Un puzzle de amor, ha arribat al top 5 dels llibres més venuts de la seva categoria a Amazon.

Com tots els joves, d’aquesta i de totes les generacions, aspira a poder complir els seus somnis, entre els quals es troba el d’arribar a ser guionista, i va per bon camí.

També et pot interessar

Comentaris