Sentiments, patiments i alegries, dissabte al Centre de Llorenç del Penedès

16/01/2020 - 15:15h

Ernest Villegas presenta “Un obús al cor”, un text explosiu que parla dels pares, la vida i la mort

Aquest dissabte al vespre (20.30h) arriba al Centre de Llorenç del Penedès Ernest Villegas amb “Un obús al cor”, una de les obres de més èxit. Un monòleg amb text del libanocanadenc Wajdi Mouawad, un dels dramaturgs més representats al món. Oriol Broggi i Ferran Utzet dirigeixen un esplèndid Ernest Villegas que interpreta un jove que en plena nit rep una trucada i fa un viatge en autobús cap a l’hospital on agonitza la seva mare. Fa fred, molt de fred. Neva. Ell lluita contra si mateix, contra el fred, la neu i el vent, per entendre el que sent. I tota la vida passa pel seu davant. Villegas sol davant del públic desplega el seu art per explicar una bona història. I es fan presents els sentiments: els patiments i les alegries. Ell sol, sense res més que el seu cos, la paraula, i el teatre.

Wajdi Mouawad centrifuga tot el seu teatre, les frases, els personatges, els temes, el dolor, l’humor, la pena i la tristesa, en aquest espectacle meravellós que ha rebut nombrosos premis i que s’ha convertit en un dels èxits de la cartellera teatral al nostre país.

El dolor era molt fort i no hi havia res a fer. Res. M’estava allà veient com es consumia i ja no sabia qui era jo. I com que el silenci que s’instal·lava era per vomitar, mortal, acabava per demanar-li: “Què puc fer, però què puc fer?”.

Ernest Villegas (Manlleu, 1973) és un actor de teatre, televisió i cinema. Una de les darreres obres on ha treballat Villegas ha estat a la comèdia Mala broma, amb Anna Sahun i Òscar Muñoz, un text del dramaturg vilafranquí, Jordi Casanovas.

Les entrades per a l’obra es poden encarregar trucant al 607 260 840.

També et pot interessar

Comentaris