La tercera víctima mortal de l’accident de la petroquímica, vinculat al Vendrell

Treballs d’extinció a la petroquímica de Tarragona, aquest dimarts passat. (Foto: ACN)
16/01/2020 - 11:05h

Òscar Atance estava casat amb una vendrellenca, era armat i havia ballat amb els Dansaires del Penedès

La tercera víctima mortal de l’accident d’aquest dimarts a l’empresa Iqoxe del polígon de la petroquímica de Tarragona estava molt vinculat al Vendrell.

Es tracta d’Òscar Atance Rovira, d’uns 40 anys i que estava casat amb una vendrellenca, per bé que la parella, que té una filla de 9 anys, vivia a Tarragona.

Atance va morir aquest dimecres a la tarda a l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona, on havia ingressat per les greus cremades que havia patit en l’incendi a l’empresa on treballava des de feia uns anys.

Òscar Atance va començar a vincular-se al Vendrell fa uns anys, a la dècada dels noranta, quan va entrar a ballar sardanes amb la colla dels Dansaires del Penedès. Ho va fer amb dos amics que havien ballat a la colla ‘Flama de Joventut’ de Tarragona i, segons recorda Jan Morros, president de la colla vendrellenca, Atance era un “noi molt positiu, simpàtic, rialler i que sempre estava content. En tenim un gran record”.

Òscar Atance va ballar amb els Dansaires del Penedès uns anys i, precisament, va ser a la mateixa colla on va conèixer la que ara era la seva dona.

A més, Atance va estar molts anys vinculat amb el Drac El Cabrot del Vendrell i també amb els Armats, colla de la qual encara n’era un membre actiu tot i que, com apuntàvem, residia a Tarragona.

També et pot interessar

Comentaris