Acord per l’atenció a les persones amb discapacitat entre el Consorci Sanitari i ENTRETOTS

Un moment de la signatura del conveni
Avatar
15/01/2020 - 16:21h

Es treballa per una millora dels drets de les persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica

Carme Garrido, en representació de l’associació ENTRETOTS, i Josep Lluís Ibáñez, gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAPG), han signat un acord de col·laboració per l’assessorament i suport en matèria d’accessibilitat universal i atenció a les persones amb discapacitat.

L’Associació ENTRETOTS treballa per aconseguir una millora dels drets de les persones amb discapacitat física, sensorial i orgànica. En l’actualitat aquesta entitat, en col·laboració amb el Consorci, vetlla per garantir l’assistència i  accessibilitat a tots els serveis davant la discapacitat, aporta la informació i assessorament específic per la millora de l’assistència, i difonen i participar en xerrades i debats relacionats amb la salut i el benestar.

L’entitat ENTRETOTS ja havia col·laborat amb l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en l’assessorament de l’accessibilitat al centre i en l’assistència a les persones amb discapacitat, fent propostes en la senyalització de l’edifici, l’equipament adaptat, l’avaluació dels diferents accessos del centre… entre d’altres iniciatives. També va participar en l’organització d’una de les caminades solidàries de la Marató de Tv3, concretament la que va tractar l’ICTUS.

PUBLICITAT

El CSAPG valora molt positivament l’activitat que ha realitzat fins ara l’Associació i la reconeix mereixedora de la seva acció de foment de la igualtat d’oportunitats, el respecte per la diferència i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat, pel que té interès en consolidar la col·laboració amb l’entitat mitjançant el conveni formalitzat.

També et pot interessar

Comentaris