Concurs de calendaris pel Dia de la Dona a Vilafranca

14/01/2020 - 10:07h

El lema és ‘Dones diverses i plurals’ i les obres es poden presentar fins el 26 de febrer

L’Ajuntament de Vilafranca, des de la regidoria d’Igualtat, anuncia la recuperació del Concurs de Calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones. L’objecte del concurs és dissenyar el calendari des del mes de març de 2020 fins al febrer de 2021 que edita l’Ajuntament de Vilafranca, aquest any amb lema Dones diverses i plurals. Il·lustracions que visualitzin diferents maneres de ser i estar de les dones. La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, ha anunciat la convocatòria, que aquest any “recupera el format de concurs, posant en valor la jornada del 8M Dia Internacional de les Dones”.

El concurs és obert a totes les persones interessades que siguin majors de 16 anys, que hi poden participar presentant una obra, i utilitzant qualsevol tècnica que es pugui reproduir en impressió gràfica. Els treballs han d’incorporar el disseny de vinyetes il·lustratives i el lema d’aquesta edició. El termini de presentació dels treballs serà el  26 de febrer de 2020, a les instal·lacions del Casal X la Igualtat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilafranca.

Hi haurà un únic premi de 700€ per a l’autor del disseny guanyador, que es lliurarà l’11 de març de 2020 a les 19h en un acte públic amb el lliurament del premi a la Biblioteca Torras i Bages, on s’hi exposaran totes les obres presentades al concurs. El jurat està format per tres dones, professionals del disseny gràfic i dels mitjans de  comunicació:  Sònia Cabestany, professora de l’Arsenal; Claudia Climent, periodista, i Eva Garcés, il·lustradora i dissenyadora.

Al web http://igualtat.vilafranca.cat hi podeu consultar les bases completes.

També et pot interessar

Comentaris