Comença el període electoral als Castellers de Vilafranca

D’esquerra a dreta, Sisco Benet i Carles Mata en un moment d’eufòria
Judit Benages
13/01/2020 - 11:40h

Es poden presentar candidatures fins el dia 24 de gener i la nova junta s’escollirà el dia 8 de febrer

Els Castellers de Vilafranca convoquen eleccions per escollir la nova junta directiva per als propers quatre anys, després que s’acabi el mandat liderat per Joan Badell i Toni Bach.

Les eleccions tindran lloc el dia 8 de febrer a partir de les cinc de la tarda a Cal Figarot i es poden presentar candidatures fins el dia 24 de gener. El dia 1 de febrer hi haurà l’assemblea general ordinària de tancament de mandat, on Badell i Bach repassaran la feina duta a terme en els últims quatre anys.

La convocatòria oficial de cadascuna de les assemblees generals, juntament amb el respectiu ordre del dia, s’enviarà als socis de la colla quinze dies abans de celebrar-se.

PUBLICITAT

Per tal de presentar una candidatura, els interessants han d’elaborar una llista amb els noms i cognoms de les persones que l’integren i les funcions que realitzarà cadascuna d’elles dins de l’equip tècnic i la junta directiva, enviar-la per correu electrònic a l’adreça info@castellersdevilafranca.cat i dipositar-ne un exemplar signat original la secretaria de Cal Figarot, abans del dia 24 de gener a les 5 de la tarda.

PUBLICITAT

En un correu enviat als socis, els Castellers de Vilafranca recorden que, tal com marca la normativa legal vigent de la Generalitat i es recull en els Estatuts de la colla, només podran votar a l’assemblea general extraordinària d’elecció del nou cap de colla, president i resta de membres de la junta directiva, els socis de l’entitat que estiguin al dia de pagament i tinguin almenys un any d’antiguitat a la colla. També es podrà delegar el vot si no es pot assistir a l’assemblea.

Carles Mata i Sisco Benet, el possible nou equip
Cal destacar que, de moment, l’única candidatura que es presenta a les eleccions i que, per tant, si no canvia res, liderarà la colla els propers anys és la formada per Carles Mata a la presidència i Sisco Benet com a cap de colla.

També et pot interessar

Comentaris