Dijous comença la festa major d’hivern dels Monjos

13/01/2020 - 11:17h

El pregoner serà l’exalcalde del municipi, Jordi Girona

El pregó de l’exalcalde Jordi Girona donarà el tret de sortida dels actes de la Festa Major d’hivern dels Monjos, que enguany s’allargarà fins al 19 de gener.

La festa es celebra sota l’advocació de Sant Antoni Abat i començarà el proper dijous dia 16 de gener, a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb una traca, el pregó i l’actuació de l’esbart dansaire Santa Eulàlia de Banyeres.

L’endemà divendres es durà a terme el tradicional sopar popular, a partir de dos quarts de 10, i seguidament un ball de saló amb el trio Ruben’s. Els tiquets pel sopar es poden adquirir del 14 al 16 de gener, de 18 h a 20 h, a la  secretaria de la societat, al preu de 10 € els socis i 15 € els no socis.

Dissabte els actes inclouran un selecte concert de Festa Major i un ball de gala, a càrrec del grup Stress Band, a partir de dos quarts d’11 de la nit.

Diumenge els actes començaran a les 12 del migdia, amb l’ofici de Festa Major en honor de sant Antoni Abat i amb la participació de la coral La Margaridoia. En acabar s’oferirà un breu concert de les corals Amics de Penyafel i Margaridoia.

Els actes de festa major finalitzaran el mateix diumenge a dos quarts de set de la tarda amb l’actuació del grup de teatre TAM de la Margaridoia, que representarà l’obra Mentides.

La festa major d’hivern dels Monjos està organitzada per la societat La Margaridoia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme a la societat La Margaridoia.

També et pot interessar

Comentaris