Diumenge arrenca la temporada dels Pastorets del Vendrell

12/01/2020 - 06:00h

Es faran els dies 12 i 19 de gener i el 2 i 9 de febrer i els infantils tornen al diumenge

Aquest diumenge arrenca una nova temporada dels Pastorets del Vendrell que ja fa cinquanta-quatre anys d’escenificacions ininterrompudes, més de mig segle de tradició, cultura i de donar a conèixer el Vendrell, una vila que enguany és la capital de la Cultura Catalana.

Les representacions escèniques dels Pastorets del Vendrell i dels Pastorets infantils tindran lloc durant el mes de gener i part de febrer i seran, segurament, el segon acte cultural, després de la Cavalcada dels Reis d’Orient, en la qual l’entitat vendrellenca també participa amb carrossa i personatges d’animació infantil.

Les quatre representacions d’aquest any seran els diumenges dies 12 i 19 de gener i 2 i 9 de febrer, al Teatre Municipal Àngel Guimerà en horari de 5 de la tarda. El preu de l’entrada serà de 10 euros i de 5 per als menors de deu anys i hi haurà bonificacions per a grups de més de 25 persones així com també per a grups de jubilats de més de 25 persones. Val a dir que enguany el 10% de la recaptació total de la taquilla es tornarà a destinar a una finalitat benèfica.

Les entrades es podran adquirir una hora abans de la representació i també es podran reservar al telèfon 977 662 993 o bé al correu info@pastoretsdelvendrell.cat fins a 24 hores abans de la representació.

L’espectacle té una durada de dues hores i mitja aproximadament i tota la informació al voltant dels Pastorets del Vendrell es pot consultar a www.pastoretsdelvendrell.cat.

Els Pastorets del Vendrell compten amb més de 150 col·laboradors que fan possible les representacions.

El dia 26 serà el torn dels pastorets infantils

Després de dos anys d’escenificar els Pastorets infantils un dissabte al vespre enguany tornen als orígens i es faran el diumenge, en horari de tarda. Serà el dia 26, a les 5 de la tarda al Teatre Municipal Àngel Guimerà. Es representarà l’adaptació lliure d“El primer Nadal dels Pastors”. Les entrades es podran adquirir al preu de 10 euros una hora abans de l’obra i el 10% de la recaptació de la taquilla es destinarà a una finalitat benèfica infantil. Una altra de les novetats d’aquest any serà que els Pastorets infantils s’escenificaran al bell mig de la temporada dels Pastorets grans i no pas a l’inici com es feia anteriorment.

També et pot interessar

Comentaris