Detenen la propietària d’un bar de Cunit i el seu corredor d’assegurances per simular un atracament

Un cotxe dels Mossos en una imatge d’arxiu
08/01/2020 - 16:59h

Els Mossos d’Esquadra van comprovar que la dona no havia patit un robatori sinó un furt, i que va mentir per poder cobrar l’assegurança

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 23 i el 28 de desembre la propietària d’un bar de Cunit (Baix Penedès) i el seu corredor d’assegurances per simular un atracament i estafar la companyia asseguradora. La policia va comprovar que la dona no havia patit un robatori, sinó un furt.

La propietària va denunciar a la Policia Local de Cunit el 25 de novembre que quatre dies abans havia patit un robatori amb violència i intimidació per part de dos desconeguts, que l’havien amenaçat amb una arma blanca. Segons ella, li havien robat el telèfon mòbil i 1.500 euros en efectiu quan els portava a una administració de loteria.

Arran de les contradiccions del seu relat, els investigadors van deduir que havia fingit el delicte, i ella ho va admetre. En realitat, algú li va robar 1.300 euros i un telèfon mòbil que tenia al bar, però sense que ella se n’adonés.Quan ho va explicar a l’agent mediador de la seva companyia asseguradora, aquest li va dir, segons ella, que havia de simular un altre tipus de delicte.

Li va recomanar que denunciés un robatori violent per poder cobrar de l’assegurança. Tots dos van ser detinguts per un delicte d’estafa i simulació de delicte. Els dos van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria. Tots dos són de nacionalitat espanyola i veïns de Cunit, de 61 i 43 anys.

També et pot interessar

Comentaris