La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon tanca amb el 87% de les entrades venudes

L’entrada de la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon. FOTO: Fèlix Miró
07/01/2020 - 12:55h

Els primers dies no es van omplir totes les sessions i per aquest motiu no es van vendre totes les entrades disponibles

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon va tancar dissabte les seves portes amb 5.335 entrades venudes enguany, xifra que representa un 87% de les places totals disponibles, que eren 6.131.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca s’explica que els primers dies no es van omplir totes les sessions i per aquest motiu on es van vendre totes les entrades. Les sessions que sí que es van omplir van ser les dels tres últims dies (2, 3 i 4 de gener) i les entrades per aquests dies van quedar exhaurides el dia 1 de gener.

Pel que fa a la procedència dels visitants, un 69% han estat de Vilafranca, un 22 de la resta del Penedès i un 9% d’altres parts de Catalunya.

La producció de l’espectacle de la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon és de l’Ajuntament de Vilafranca, la direcció artística i el muntatge de la producció, amb la intervenció de 13 actors i actrius, ha anat a càrrec de Tàndem Produccions i Jordi Gibert.

Les diferents sessions per visitar la Fàbrica de Joguines es van fer els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en franges horàries de matí i de tarda.

També et pot interessar

Comentaris