Condemnats dos dels quatre veïns de l’Arboç que ocultaven heroïna en caixes de pilotes de futbol

Captura de pantalla del vídeo d’un dels moments de la detenció
07/01/2020 - 09:45h

La sentència els condemna a més de set anys de presó i a pagar 800.000 euros de multa

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a set anys i cinc mesos de presó i a pagar cadascun 800.000 euros de multa a dos veïns de l’Arboç que van ser detinguts el mes de març per importar heroïna a l’interior de caixes amb pilotes de futbol. Els altres dos detinguts han estat absolts, segons ha informat el Diari de Tarragona.

Tal com publica el Diari de Tarragona, els dos condemnats, abans del 18 de març de 2019, van rebre al seu domicili del carrer la Roca de l’Arboç un contenidor, a l’interior del qual es trobaven diverses caixes de cartró. A cadascuna d’elles havia 200 pilotes de futbol. Aquest contenidor va entrar a Espanya pel port de Barcelona i fou traslladat al domicili dels processats.

A l’interior del cartró de les caixes havia uns espais on estaven inserides bosses de plàstic amb 40 grams d’heroïna cadascuna. Els dos processats van obrir les caixes, van treure els paquets de droga i la van tornar a empaquetar en paquets més grans, d’aproximadament un pes d’un quilo cadascun, segons apunta el mateix Diari.

El 18 de març, els dos sospitosos van sortir de casa, portant una bossa de plàstic i van pujar a un turisme, però van ser interceptats pels agents amb quatre paquets, que contenien 3,982 quilos d’heroïna, amb una puresa del 65,1 per cent.

El mateix dia, els agents van entrar al domicili dels encausats. En una de les habitacions havia una bossa de color taronja, a l’interior de la qual havien 69 paquets d’heroïna, que pesaven 2.704 grams, un cúter, quatre bàscules i bosses de plàstic. El valor de la substància estupefaent interceptada en el vehicle era de 198.145 euros i la trobada a l’interior del vehicle, de 135.015 euros.

Els altres dos detinguts han estat absolts perquè es considera que no tenen res a veure amb els traficants.

Comentaris