Escapades curtes a Europa, les destinacions preferides per Nadal

Xavi Gonzàlez
03/01/2020 - 14:00h

A Idea Viatges aquest desembre han treballat molt en places com Nova York o la Riviera Maya

Aquest desembre ha estat un mes productiu per les agències de viatges. A Vilafranca, l’agència Idea Viatges que fa ben poc acaba d’estrenar nova seu als baixos del número 9 de la plaça Anselm Clavé ultimava aquests dies els plans dels clients que preparaven les maletes per marxar de vacances nadalenques. Tal com explica Carme Nebot, d’Idea Viatges, el pont de la Puríssima ja és el preludi d’un bon mes per a les agències que aquests últims anys estan notant la mateixa sortida de sol·licituds per viatjar en èpoques vacacionals. Nova York o la Riviera Maya o tot el que sigui Carib, són destinacions que estan a primera línia per aquestes dates.

En canvi, per Nadal els clients d’aquesta agència vilafranquina acostumen a fer escapades més curtes. En aquest sentit, Nebot explicava el darrer paquet que havia tancat a principi d’aquesta setmana amb un grup de quinze persones que marxaven a Roma per fer el sopar de Cap d’Any davant del Coliseum. “Som una agència que ens adaptem al client i fem els viatges a mida i molt personalitzats”, puntualitza Nebot.

Dates familiars

Però el que sí que ratifica és que per aquestes dates que giren al voltant de Nadal i Cap d’Any el client no acostuma a desplaçar-se tant perquè són “dates familiars” i els que ho fan acostumen a agafar només tres dies per viatjar per alguns dels destins més buscats d’Europa com París o Eurodisney, en el cas de les famílies, com també Londres. Això sí, els clients són molt previsors i els habituals reserven amb antelació perquè si no “ja sabem que és molt més complicat trobar alguna cosa a darrera hora”, diu Nebot i és que els preus no són els mateixos depenent de quan es formuli la reserva.

PUBLICITAT

Ara ja un cop passat les festes de Nadal a Idea Viatges ja comencen a treballar amb les vacances de Setmana Santa i les de l’estiu de l’any vinent. Tot el que fa referència a la venda anticipada a l’agència vilafranquina es fa molt aquests mesos de gener, febrer i març.
Idea Viatges treballa molt amb els viatges fets a mida i per aquest 2020 amb el nou local ja preparen moltes presentacions de possibles destinacions com Birmània o tot el que envolta els viatges de Creuers. “El viatge s’ha de coure de mica en mica”, clou Nebot.

També et pot interessar

Comentaris