Alarma per robatoris en establiments i habitatges de Calafell

Imatge d’un dels robatoris a través d’una càmera de videovigilància. (Foto: Ajuntament de Calafell)
02/01/2020 - 14:30h

L’Ajuntament anuncia més vigilància policial i veïns decideixen constituir patrulles ciutadanes

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat un increment de la vigilància policial, per part d’agents de la Policia local de Calafell i dels Mossos d’Esquadra del Baix Penedès, arran de diversos robatoris en establiments comercials i també habitatges del municipi.

A més, aquesta situació d’inseguretat ciutadana a Calafell ha provocat que diversos veïns hagin decidit constituir patrulles ciutadanes de vigilància per intentar que no es reprodueixin els robatoris que han alarmat la població. I també han creat un grup de WhatsApp per coordinar millor els moviments de vigilància.

Els darrers quatre assalts a comerços de Calafell es van produir entre el darrer dia de l’any 2019 i Cap d’Any, i la primera de les patrulles ciutadanes ja es va dur a terme la nit entre dimecres i aquest dijous.

Dos sospitosos
Segons ha informat l’Ajuntament de Calafell, les dues policies que treballen conjuntament per investigar els fets estan sobre la pista de dues persones sospitoses, com a mínim, de les quals compten amb la seva descripció física gràcies a imatges de càmeres de seguretat d’establiments comercials víctimes dels robatoris.

El treball policial ha permès també la recuperació d’una caixa registradora que havia estat sostreta en un d’aquests robatoris.

Més vigilància policial
Des del consistori calafellenc també es remarca que hi haurà una intensificació de les actuacions de seguretat ciutadana, tant amb patrulles policials uniformades com amb agents de paisà pels robatoris.

I ha avançat, així mateix, que redoblarà la política que ve realitzant des de fa uns mesos contra l’ocupació il·legal i conflictiva d’habitatges, especialment al nucli del Poble, i la qual està causant nombrosos problemes de convivència.

L’Ajuntament de Calafell, a més, aconsella tots els establiments i el veïnat en general que extremin precaucions per prevenir nous fets com els que s’estan investigant.

També et pot interessar

Comentaris