Liam Vallejo Flotz, primer vilafranquí del 2020

02/01/2020 - 13:05h

El petit va néixer a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès a les 10.30 d’ahir dimecres dia 1 de gener

Liam Vallejo Flotz és el primer vilafranquí, i també alt penedesenc, del 2020 nascut a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. Concretament va néixer ahir dimecres dia 1 de gener a les 10.30 del matí i va pesar 2,7 kg.

La seva mare, Milagros Flotz, explica que abans de les campanades ja va començar a tenir els primers símptomes d’inici del part, però la llevadora de l’hospital la va enviar a casa i no va ser fins la matinada que va tornar a ingressar. Està molt contenta per com ha anat tot el procés i agraïda a tot el personal que els ha atès per l’excel·lent tracte i professionalitat que han tingut amb ells.

El pare, Gilbert Vallejo, explica que està molt implicat en la cura del seu fill i encantat de compartir-la, per això troba una excel·lent notícia l’ampliació del permís de paternitat que comença amb l’any nou. Els nous pares, la Milagros i el Gilbert son veïns del barri de la Barceloneta de Vilafranca i el Liam és el seu primer fill. Naturals de Veneçuela, fa un any que viuen a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris