La Policia Local de Vilafranca estrena uniformes

Avatar
30/12/2019 - 11:53h

El canvi s’ha produït per adaptar-se a la normativa promoguda per la Generalitat

El 21 de desembre els membres de la Policia Local de Vilafranca van estrenar els nous uniformes per adaptar-se a la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya.

La Llei d’ordenació del sistema de seguretat pública de Catalunya determina, entre d’altres, les característiques comunes dels uniformes, les insígnies, els distintius, l’equip, els vehicles i els altres complements de les policies locals que puguin ser uniformats, per garantir l’efectivitat operativa i la identificació pública de les policies locals, sens perjudici que cada municipi pugui afegir-hi elements característics propis.

PUBLICITAT

En aquest marc, el Departament d’Interior va impulsar la creació d’un grup de treball en el si de la Comissió de Policia de Catalunya, per tal de consensuar un model d’uniformitat bàsica per a totes les policies locals de Catalunya, que s’ha publicitat per tal que les diferents policies locals de Catalunya la vagin adoptant.

PUBLICITAT

Entre les novetats més destacables de la nova uniformitat es troben les espatlleres que recuperen el color groc de fa uns anys i la incorporació de la senyera a la part superior del braç esquerre.

També et pot interessar

Comentaris