L’Hivernacle es multiplica

El Petit de Cal Eril és un dels caps de cartell de l’Hivernacle 2020. FOTO: HIVERNACLE
28/12/2019 - 12:08h

El festival dobla el nombre de concerts i s’estén a diversos punts de Vilafranca, amb artistes destacats com El Petit de Cal Eril, Intana o Pau Vallvé

L’Hivernacle, el festival d’Hivern del Penedès, ha confirmat aquesta setmana el cartell per a la setena edició, que tindrà lloc del 20 al 22 de març. L’activitat comptarà amb diferents novetats, com l’ampliació tant dels artistes convidats com dels escenaris.

Tal com han explicat des de l’organització del festival, el 2020 es doblarà el nombre de grups inclosos al cartell, fins a arribar a la desena. “És una de les programacions més completes del festival”, han apuntat des de l’organització. A més, l’Hivernacle s’estendrà a diversos punts de la capital penedesenca en el marc de l’#hivernaclealavila, afegint actuacions i actes, més concerts per a públic familiar i produccions de collita pròpia.

Sobre els espectacles que formaran part del cartell de la proposta, destaquen dos dels artistes del moment, El Petit de Cal Eril i Pau Vallvé, una de les propostes amb més projecció del Penedès, Intana i el grup revelació de la temporada, Kids from Mars, que amb només setze anys han revolucionat el panorama musical.

També hi seran l’ex Cálido Home Anna Andreu presentant en primícia la seva nova proposta en solitari; Steven Munar & The Miracle Band, que, amb la seva banda, lidera un dels directes amb més energia i personalitat del país, i Carles Ribot, que després de 20 anys als escenaris en diversos projectes dins el panorama underground, publica la seva trilogia completa “A Contrallum”, en una edició especial.

A més de l’ampliació de concerts i escenaris, també són novetat per a l’edició del 2020 els tallers Petits Tafaners, que per primer any, entren a la programació de l’Hivernacle i els ja clàssics tancaments “de club”, després dels concerts amb brave coast djs.

Els abonaments per assistir al festival Hivernacle ja es poden comprar per 20 euros al web entradium.com.

També et pot interessar

Comentaris