Jornades de portes obertes al Museu Pau Casals

Una imatge del Museu Pau Casals. (Foto: Fundació Pau Casals)
26/12/2019 - 13:00h

L’equipament del Vendrell commemora els 143 anys del naixement del mestre

Coincidint amb el 143è aniversari del naixement de Pau Casals, el museu dedicat al famós violoncel·lista organitza unes jornades de portes obertes el proper cap de setmana, donant l’oportunitat a tothom de visitar el museu gratuïtament i programant activitats per a tot tipus de públics.

Així doncs, el dissabte en horari de matí i tarda (de 10 a 14 i de 16 a 19h) i diumenge en horari de matí (de 10 a 14h), el museu podrà visitar-se gratuïtament. A més a més, dissabte a les 12h i a les 18h, hi ha programada una visita guiada amb els guies del museu, que oferiran als visitants una aproximació viva i detallada a la vida de Pau Casals.

La música tampoc podia faltar en aquesta commemoració, i és per això que el dissabte, a les 19.30h el museu també ha organitzat un concert amb el violoncel·lista Roger Morelló i el pianista Jordi Camell, ambdós músics de primer nivell i els quals interpretaran peces de Fàbregas, Cassadó, Bruch i Granados, a més d’una peça del mateix Jordi Camell.

El concert tindrà lloc a la Sala de la Música del Museu Pau Casals, una petita sala de concerts que Pau Casals va fer construir a la seva casa d’estiueig.

El diumenge els protagonistes seran els més petits de la casa. Amb una aposta clara pel públic familiar durant tot l’any, les activitats per a les famílies tampoc podien faltar en la commemoració del naixement del Mestre.

Per aquest motiu el museu ha programat, a les 12 del migdia el taller musical familiar ‘El Trencanous’ de Txaikovski; un espectacle de conte de fades ambientat a la nit de Nadal on la música de Txaikovski transporta l’oient a un món màgic, en el qual els infants, les joguines, els caramels i la imaginació són els protagonistes.

A partir de l’audició de les diferents melodies, les famílies faran un viatge per països exòtics i llunyans amb tots els seus colors, aromes i gustos. L’activitat, pensada pels infants de 3 a 8 anys, té un cost de 3 euros pels nens i nenes i 5 euros pels adults.

Per a totes les activitats (visites guiades, concert i taller familiar) les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon del museu (977684276) o enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org. I també es pot trobar més informació a www.2020.paucasals.org.

També et pot interessar

Comentaris