Detinguda una dona per robar a l’interior d’un pis de Vilafranca

Avatar
23/12/2019 - 11:27h

La lladre era coneguda per la Policia Local per múltiples delictes contra el patrimoni

La Policia Local va detenir la matinada de divendres una dona com a presumpta autora d’un delicte de robatori a l’interior d’un habitatge mentre els propietaris dormien.

La detenció es va produir cap a les 5 de la matinada quan una patrulla de la Policia Local va localitzar a la plaça de l’Era Enrajolada una dona, coneguda pels agents per múltiples intervencions per delictes contra el patrimoni, caminant de manera ràpida amb una motxilla i amb una vídeo consola sota el braç. Atenent les circumstàncies els agents van aturar-la. En l’escorcoll de la motxilla li van trobar diversos objectes dels quals destaca una cartera amb documentació que no li corresponia, una caixa amb joies i comandaments de la vídeo consola, entre d’altres.

Acte seguit la Policia Local va rebre trucada d’un ciutadà, el qual coincidia amb el document que duia la persona identificada, que informava que li acabaven d’entrar a robar a casa escalant pel balcó i facilitava descripció de la presumpta autora i dels objectes sostrets, els quals coincidien plenament amb els que duia la dona identificada.

PUBLICITAT

Per aquest motiu la dona va quedar detinguda com a presumpta autora d’un robatori a l’interior d’habitatge.

També et pot interessar

Comentaris