Txarango actuarà a Calafell en la gira de comiat dels escenaris

18/12/2019 - 10:05h

El grup català portarà el seu circ a la localitat penedesenca els dies 19 i 20 de juny del 2020

El grup Txarango, capdavanter de la música en català actualment, actuarà a Calafell durant la seva gira de comiat dels escenaris després de 10 anys de trajectòria. Serà els propers dies 19 i 20 de juny del 2020, a la segona aturada d’una gira que inclourà 16 poblacions entre la primera, Vic (Osona) -els dies 12 i 13 del mateix mes de juny de l’any que ve- i la darrera, Girona, els dies 26 i 27 de febrer del 2021.

Segons que ha anunciat el mateix grup, Txarango treurà el seu quart i darrer disc d’estudi la primavera de l’any que ve i emprendrà la gira de comiat que passarà per Calafell.

En una carpa de circ
Els concerts d’aquesta gira seran en una carpa de circ amb capacitat per a 2.500 espectadors i es tractarà d’una instal·lació en la qual es destacarà la sostenibilitat pel medi ambient.

Així, al recinte i voltants de la carpa que precisament donarà nom a la gira -“El gran circ”-, a més dels concerts pròpiament dits, hi haurà per exemple parades en les quals se servirà menjar i beure sense emprar cap recipient plàstic i els lavabos no faran servir productes químics.

En cada localitat on s’aturi la gira final de Txarango l’esdeveniment s’allargarà dues jornades. En la primera hi haurà el concert del grup del Ripollès, de 19 a 21.30h, mentre que després hi haurà música a càrrec de disc jòqueis. I l’endemà continuarà l’activitat al voltant d’aquesta gira.

Les entrades es podran aconseguir al web de Txarango (www.txarango.com), i se n’han establert de tres modalitats: una de general, per assistir als concerts a peu pla; una per poder seure en una graderia i una per a infants de fins a 3 anys.

També et pot interessar

Comentaris