Concert de Nadal a l’Arboç amb la Coral Ressò i l’orquestra Amics dels Clàssics

La Coral Ressò de l’Arboç durant un concert. (Foto: Coral Ressò)
Avatar
17/12/2019 - 12:00h

Serà diumenge, dia 22, a les 18 hores al Teatre El Centre

La Coral Ressò de l’Arboç celebrarà aquest diumenge, 22 de desembre, el tradicional concert de Nadal, a les 18 hores al teatre El Centre.

Aquest espectacle inclourà també la participació de l’orquestra de cambra Amics dels Clàssics i les entrades anticipades es poden aconseguir, al preu de 10 euros, a la papereria Montserrat de l’Arboç.

PUBLICITAT

Amb direcció a càrrec d’Argemí Curto, la primera part del concert comptarà amb l’obra Concerto Grosso, op.6 número 4 del compositor britànic Georg Friedrich Händel i el Concerto per 2 violoncelli ed archi d’Antonio Vivaldi.

En el primer cas hi haurà de solistes Montserrat Palet, Joan Miró i Joan Palet Dalmases, director del primer director i fundador de l’orquestra Amics dels Clàssics, Joan Palet i Ibars; i a la segona obra els intèrprets solistes seran Clàudia Violan i Joan Palet Valero.

I la segona part del concert inclourà l’obra Lascia ch’io pianga de Händel, amb la soprano Fina Curtó; el Jesus bleibet de Bach i la Suite de Nadal per cor i orquestra de Carles Grébol i Joan Palet i les peces tradicionals Adeste fideles, Santa nit, El dimoni escuat, El noi de la mare, La pastora Caterina, El cant dels ocells, Fum, fum, fum i Campana sobre campana.

PUBLICITAT

Val a dir que l’orquestra que acompanyarà la Coral Ressò en aquest concert nadalenc a l’Arboç va ser fundada l’any 1935 a Barcelona i, amb el parèntesi de la Guerra Civil, ha dut a terme més de 1.300 audicions. Durant tota la seva trajectòria ha acumulat nombrosos premis i reconeixements.

També et pot interessar

Comentaris