La Policia Local de Vilafranca allarga fins el 22 de desembre la campanya de controls d’alcoholèmia

La Policia Local utilitzarà les càmeres només en cas de risc
Avatar
16/12/2019 - 13:40h

Els controls, inclosos en el calendari anual del cos de seguretat, es faran en diferents punts de la ciutat, en horaris diferents

La Policia Local de Vilafranca ha iniciat aquest mes de desembre una campanya de controls d’alcoholèmia i drogues, seguint les directrius del Servei Català de Trànsit. Aquesta campanya es va iniciar e passat 12 de desembre i s’allargarà fins al diumenge dia 22 de desembre.

Durant l’any la Policia Local desenvolupa diferents campanyes de vigilància i control amb objectius específics, com pot ser la contenció de conductes i accions no segures dels conductors imprudents o temeraris, l’anticipació de les actituds i accions de risc -sobretot en termes de velocitat inadequada-, o les alcoholèmies i el control d’ús dels cinturons de seguretat i sistemes de retenció infantil.

PUBLICITAT

També s’encarrega de la contenció de les actituds o accions insolidàries dels conductors i conductores, com ara els estacionaments en indrets on visualment siguin un obstacle que pugui crear risc afegit a la circulació, l’estacionament en passos de vianants, en doble filera o a les voreres.

Seguint amb aquesta planificació anual de campanyes coordinades d’àmbit territorial català, entre els dies 12 i 22 de desembre, la Policia Local de Vilafranca du a terme controls d’alcoholèmia i drogues, a diferents hores i indrets de la ciutat.

També et pot interessar

Comentaris