El Quartet Mèlt actua avui dins del festival MUSiCVEU

Avatar
15/12/2019 - 12:00h

Els guanyadors de la tercera temporada de l’‘Oh Happy Day’ de TV3 presenten ‘Nadal a casa’

Aquest diumenge a les 7 de la tarda, a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca arriba una nova actuació del festival MUSiCVEU amb el Quartet Mèlt, un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés.

PUBLICITAT

Són la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana, conegut per ser els guanyadors de la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh Happy Day. Fins ara ja han publicat dos discos: Maletes (2016), que recull una varietat de peces de la seva trajectòria, i Xarrampim (2017), amb un recull de nadales molt especial.

PUBLICITAT

Treballen un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

Precisament aquest diumenge presenten Nadal a casa amb nadales, el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt. És per això que no podia faltar en aquesta edició del MUSiCVEU un concert en honor a aquest estil. Les cançons nadalenques de casa que hem sentit tota la vida i que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades, en format a cappella, es combinen amb altres nadales de ressò internacional. El Festival destinarà una part de la recaptació d’aquest concert a La Marató de TV3, que enguany és a favor de les malalties minoritàries i que se celebra el mateix dia de l’actuació.

També et pot interessar

Comentaris