Cales de Pachs demanarà a Romero Polo que retiri el projecte de la planta asfàltica

Imatge de la reunió informativa de la setmana passada a Les Cabanyes.
12/12/2019 - 09:31h

El propietari de l’empresa de Pacs del Penedès va anunciar ahir en una reunió amb veïns del municipi que sol·licitarà que es retiri la proposta

La pressió ciutadana i de les administracions han aconseguit que el projecte d’instal·lar una planta asfàltica a Cales de Pachs quedi en un calaix. En una reunió que el propietari de l’empresa de Pacs del Penedès on s’havia d’ubicar la companyia, Valentí Graner, va mantenir aquest dimecres al vespre amb veïns del municipi, va anunciar que demanarà a Romero Polo que retiri la proposta.

La notícia de la possible instal·lació d’aquesta planta va sortir a la llum la setmana passada, i des que es va fer pública ha generat una forta oposició, tant entre els veïns del municipi, com en diverses administracions.

Fins i tot s’ha creat la plataforma «El Penedès diu no a la instal·lació d’una planta asfàltica a Pacs», que els darrers dies ha recollit signatures en contra del projecte.

El mateix dimecres que es va anunciar la retirada de la proposta, els membres de la plataforma contrària a la seva instal·lació havien fet pública la recollida de gairebé 6.000 signatures en contra de la planta asfàltica. Ara, han explicat que un cop es faci efectiva la retirada del projecte, la plataforma es dissoldrà.

Comentaris