Vilafranca organitza un Curs d’Autoprotecció i Suport Vital Bàsic obert a la població

Avatar
10/12/2019 - 19:02h

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca

L’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un curs d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA el proper dimecres 18 de desembre.

Aquesta formació, que és gratuïta, està a adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors/es, entrenadors/es, docents, etc.).

PUBLICITAT

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca. Les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l’aturada i l’activació del sistema d’emergències, l’inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç.

Així doncs, és molt important que la ciutadania en general anem adquirint coneixements que ens permetin actuar correctament en possibles casos d’urgència i fins i tot, sapiguem utilitzar un desfibril·lador per si es dona el cas que en tenim un a ma.

PUBLICITAT

El curs anirà a càrrec d’especialistes de SIS Prevenció, i es farà el dimecres 18 de desembre, a l’Escorxador de Vilafranca, amb horari de 10 a 14h.

Tothom que hi estigui interessat caldrà que s’inscrigui omplint el formulari. Les places són limitades i les inscripcions s’atendran per rigorós ordre de recepció.

També et pot interessar

Comentaris