Sant Sadurní acollirà el primer torneig solidari SMP d’hoquei patins

10/12/2019 - 00:16h

Serà la tarda del 27 de desembre amb la participació del Noia, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, Calafell i un combinat d’exjugadors sadurninencs

Aquest dilluns es va presentar el primer Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès que destinarà tota la recaptació a la Fundació Pasqual Maragall, una entitat privada amb 3.000 voluntaris que treball per la investigació de l’Alzheimer. El torneig es disputarà el 27 de desembre al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní i es disputarà en les categories sènior i d’escola (5 anys). El preu de l’entrada serà de 3 euros amb la qual s’obtindran tires per participar en un sorteig de diferents obsequis.

Aquesta festa de l’esport solidària per recaptar fons començarà a les quatre de la tarda amb la disputa de 3×1 en la categoria de base en partits de deu minuts en pista reduïda i en equips de tres jugadors més el porter. Els clubs que hi participaran seran el Noia, com a organitzador, juntament amb el CP Vilafranca, CP Vilanova, Col·legi Sant Josep, CP Calafell, CE Vendrell i el CP Sant Ramon de Vilafranca.

El plat fort arrencarà a partir de les 7 de la tarda amb la disputa del torneig en la categoria sènior amb partits de 25 minuts i també amb el format de 3×1 repartits en dos grups per acabar amb la final que disputaran els dos primers de cada grup. En el sorteig fet aquest mateix dilluns a Sant Sadurní els grups estaran formats de la següent manera. Al grup A hi seran el CP Calafell, el CP Vilanova i un Combinat SMP d’exjugadors del Noia al qual ja han confirmat la seva presència, Pedrito Gil, Jordi Bargalló, Ricard Pintado, Arnau López, Josep Maria Guasch i Daniel Ferrer. Al grup B hi haurà el Noia Freixenet, Digittècnic Vilafranca i CE Vendrell.

A la presentació, el doctor Josep Pañella, l’ànima de la idea, juntament amb Josep Gumà, conductor del programa “Parlem d’hoquei” de Ràdio Vilafranca va mostrar-se satisfet i orgullós per la celebració d’aquest torneig i va avançar que l’any vinent el Vilafranca serà l’organitzador amb motiu del seu 50è aniversari.

També et pot interessar

Comentaris