Obre la pista de gel de Vilafranca que estarà en marxa fins el 5 de gener

09/12/2019 - 10:24h

Durant aquest mes, a l’entorn de la pista es desenvoluparan diferents activitats solidàries vinculades a entitats de Vilafranca

L’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha obert la pista de gel de Vilafranca després de la inauguració de dijous a càrrec de la junta de l’entitat i les autoritats. El regidor de Comunicació i Via Pública, Ricard Rafecas, i el president del Consell Comarcal, Xavier Lluch, acompanyats de la responsable de subvencions del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Marta Sendra, i la presidenta de Centre Vila, Marta Vivas, van tallar la cinta d’una de les pistes amb més història del país.

La presidenta de Centre Vila, Marta Vivas, va destacar que l’organització i el muntatge de la pista de gel “suposa un gran esforç per a l’entitat”, però també dona una gran satisfacció perquè és una eina de dinamització del centre. Vivas va assegurar que, des de l’associació de comerciants, no han trobat cap alternativa que permeti aportar diversió a petits i grans com la pista de gel.

La pista de gel és un referent del comerç de Vilafranca, així ho van destacar tant el regidor de Comunicació de Vilafranca com el president del Consell Comarcal. De fet, Xavier Lluch va fer una crida al consum local i de proximitat, assegurant que el comerç de Vilafranca “és el comerç de la comarca”.

La pista de gel va quedar oberta al públic a partir de les 5 de la tarda i estarà oberta fins el 5 de gener de 2020 a les 2 del migdia. Els horaris de la pista es poden consultar a la guixeta de la mateixa pista de gel. Durant aquest mes, a l’entorn de la pista es desenvoluparan diferents activitats solidàries vinculades a entitats de Vilafranca.

La pista de gel és un dels motors de la dinamització del centre històric de Vilafranca durant la campanya de Nadal. Cada any passen per la pista de gel al voltant de 14.000 patinadors.

Comentaris