Aquest cap de setmana se celebrarà Trofeu del Vi del Sant Ramon de Vilafranca

Avatar
05/12/2019 - 10:55h

Els clubs participants són, Igualada, Matadepera, Masquefa, Vendrell, PA Igualada, Banyeres, Riudebitlles, CPA Vendrell, Manresa, Guardiolenca, CiuSabadell, Sitges, Santa Eulàlia de Roquetes i Sant Ramon

Aquest dissabte i diumenge la secció de patinatge del Club Patí Sant Ramon, celebra l’edició 12 del Trofeu del Vi a la poliesportiva de Vilafranca.
Dissabte començarà a les 9 del matí amb les categories d’iniciació A, iniciació B, iniciació B-1, iniciació C menor i iniciació C majors.
La jornada està prevista finalitzar-la a 2/4 de 2 amb l’acte de lliurament de trofeu i desfilada dels participants.
La tarda començarà a 2/4 de 3 amb les categories minis 1, minis 2, iniciació D menors, iniciació D majors, pre-iniciació, promoció menors i promoció majors.
A 3/4 de 8 de la tarda s’ha previst l’acte de lliurament de premis i desfilada dels participants.
Diumenge la jornada s’encetarà a 2/4 de 8 del matí amb les proves de certificat 1, certificat i debutants, a continuació -aproximadament a les 10,40-, els patinadors de categoria aleví i infantils.

A partir d’1/4 de 12 del matí, torn pels cadets, juvenils, juniors i séniors i a les 11,50, parelles benjamí, infantil i juvenil i a les 12,25 l’acte de lliurament de premis i desfilada de participants.

En aquesta edició Vilafranca s’omplirà de patinadors ja que s’ha arribat a les 200 inscripcions, distribuïts entre 14 clubS participants d’arreu de Catalunya.

Els clubs participants són, Igualada, Matadepera, Masquefa, Vendrell, PA Igualada, Banyeres, Riudebitlles artístic, CPA Vendrell, Manresa, Guardiolenca, Ciutat Sabadell, Sitges, Santa Eulàlia de Roquetes

i Patí Sant Ramon.

També et pot interessar

Comentaris