Banyeres i l’Arboç acullen la tercera edició de la Sant Silvestre Solidària

05/12/2019 - 10:49h

Enguany tindrà lloc el pròxim 28 de desembre i el lema és “Cap infant sense joguines”

Els ajuntaments de Banyeres i l’Arboç col·laboraran novament en la celebració de la tercera edició la de Sant Silvestre Solidària que es durà a terme el 28 de desembre, organitzada per primer cop pel Club Esportiu Banyeres del Penedès, hi col·labora el Club Esportiu l’Arboç, i que tindrà com a punt de sortida el poliesportiu municipal de l’Arboç i d’acabament a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres. Gràcies a l’èxit de les edicions anteriors, enguany repeteixen però canviant la sortida i l’arribada, l’any passat va ser Banyeres-l’Arboç i enguany serà l’Arboç-Banyeres. El lema de la Sant Silvestre Solidària és “Cap infant sense joguines”.
Es tracta d’una cursa o caminada solidària de 5 quilòmetres que transcorrerà pels carrers dels municipis i per l’entorn de les dues poblacions. Per tal de facilitar el transport entre ambdós municipis, hi haurà servei de bus gratuït.
Les inscripcions de la cursa/caminada solidària ja han començat i es poden realitzar accedint al web http://athleticevents.net/cursa/3a-cursa-caminada-sant-silvestre-larboc-banyeres-del-penedes-327 o presencialment (tramitació telemàtica amb targeta de crèdit/dèbit) en aquests dos punts: Casa de Cultura de l’Arboç i Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès.
Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.


També et pot interessar

Comentaris