Avui s’obre la Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

Avatar
05/12/2019 - 09:00h

La mostra s’ubicarà fins el 22 de desembre a la rambla de Nostra Senyora

Del 5 al 22 de desembre, arriba un any més la Fira de Santa Llúcia, al seu lloc de costum a la rambla de Nostra Senyora.

La fira, per tercer any consecutiu, oferirà una imatge homogènia ja que totes les parades s’instal·laran en casetes de fusta.

PUBLICITAT

S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania (artesania alimentària,  bijuteria, joieria, joguines de fusta, decoració, estampació tèxtil, ganxet, etc.).

S’ocuparà la totalitat de l’espai de la fira amb parades de comerços de Vilafranca, dels mercats no sedentaris i artesans provinents del Penedès i comarques veïnes. També hi participa el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i l’Associació d’artesans agroalimentaris del Penedès.

Diàriament s’oferiran tallers nadalencs per a infants, a partir de diferents materials (feltre, fang, elements florals, teixit de pissarra, fusta, xocolata, etc). Els infants es podran endur la peça que hagin creat.

PUBLICITAT

També es compta amb diferents actuacions artístiques a càrrec d’entitats i corals de Vilafranca. Com a novetat, hi haurà grups de músics itinerants, un escenari jove ambientat per l’espai jove La Nau, i ballades de swing.

La programació es pot consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca, al web www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

També et pot interessar

Comentaris