Tretze artistes representen figures mitològiques en el calendari feminista de La Ruda

04/12/2019 - 16:00h

Part dels beneficis es destinaran a Union of Agricultural Work Committees (UAWC), una de les organitzacions agrícoles més antigues de Palestina

L’Assemblea Feminista La Ruda presenta un nou calendari per aquest 2020. La singularitat de la proposta és que compta amb les il·lustracions de 13 artistes feministes de la comarca, d’arreu de Catalunya i d’altres punts de la Península Ibèrica. El denominador comú de totes les creacions artístiques són les figures mitològiques com a marc conceptual.

El projecte convida a les artistes a rellegir l’essència de la mitologia fugint dels cossos cisheteronormatius i estereotipats, perpetuats pel sistema patriarcal. A més, un dels objectius del calendari és subratllar dates destacades dins la lluita feminista, sovint invisibilitzades.

Els beneficis del calendari seran destinats a l’autogestió de l’Assemblea Feminista La Ruda. Una part dels guanys es destinaran a Union of Agricultural Work Committees (UAWC) que és una de les organitzacions agrícoles més antigues de Palestina, creada l’any 1986.

La presentació oficial del calendari serà el proper divendres 13 de desembre a les 19h al Casal Popular de Vilafranca (c/ Sant Raimon de Penyafort, 17). L’acte comptarà amb la presència de bona part de les il·lustradores, pica-pica per les assistents, calendaris a la venda al mòdic preu de 15€ i la possibilitat d’adquirir làmines de les artistes.

També et pot interessar

Comentaris